Westpunt

Eten, drinken en beleven

Een prachtig eiland gelegen aan de westelijke côté van Hasselt, waar de hele dag de zon schijnt, de pintjes lekker koud staan, waar je de ijsblokjes in de cocktails hoort rinkelen en waar je bovendien ook nog eens lekker kan eten? Welkom op Westpunt, de verborgen parel aan het water.

Zin in een drankje? Leg je gerust neer in een van onze strandstoelen en waan je op vakantie. Honger? Neem een kijkje in onze uitgebreide menukaart en maak je keuze: van social bites tot heerlijk zoete desserts.

 

Meat The
Beast

The Beast is ons paradepaardje waar we alle vlees- en visgerechten op houtskool bereiden. De unieke barbecuesmaak geeft een extra dimensie aan al onze gerechten.

Op onze kaart staat ook een ruim aanbod aan klassieke gerechten afgewisseld met suggesties variërend per seizoen. Er is dus voor ieder wat wils op Westpunt. Laat het smaken!

Mooiste terras
van Hasselt

Een prachtig eiland gelegen aan de westelijke côté van Hasselt, waar we je elke dag trakteren op een magische zonsondergang, “Jup, dat is op ons terras te doen!” Met een koud drankje in de hand en de lekkerste gerechten op je bord is het bij Westpunt heerlijk genieten.

Een regenbui of koudere temperaturen? Niet getreurd, onze glazen veranda zorgt ervoor dat je warm en droog zit zomer en winter. Bovendien kan je zo blijven genieten van het mooiste terras van Hasselt.

 

Van feesten, sportactiviteiten en vergaderen tot gezellig tafelen:
kom Westpunt ontdekken en geraak buiten westen van al onze mogelijkheden!

Eten, drinken, genieten?

Een vraag voor Westpunt? 011/21 25 70