Beleven

Westpunt moet je beleven

Naast gezellig tafelen, drinken en genieten kan je op Westpunt ook sporten en leuke feestjes bouwen! Je 30ste verjaardag vieren of de communie van je kind? Laat het ons gerust even weten, wij werken een formule op maat uit!

 

Mooiste terras
van Hasselt

Een prachtig eiland gelegen aan de westelijke côté van Hasselt, waar we je elke dag trakteren op een magische zonsondergang, “Jup, dat is op ons terras te doen!” Met een koud drankje in de hand en de lekkerste gerechten op je bord is het bij Westpunt heerlijk genieten.

Een regenbui of koudere temperaturen? Niet getreurd, onze glazen veranda zorgt ervoor dat je warm en droog zit zomer en winter. Zo blijven genieten van het mooiste terras van Hasselt.

Een passie
voor sport

Mag het iets actiever zijn? Haal je sportiefste kleding maar boven want bij Royal Hasselt Yachting Club kan je je helemaal uitleven op het tennisveld!

Voel je je eerder als een vis in het water? Geen probleem, naast tennis kan je er ook tal van watersporten ontdekken. Een ding is zeker, moe zal je zeker en vast zijn!

Meer info over alle sportieve activiteiten!

Iets te
vieren?

Je 30ste verjaardag vieren of de communie van je kind? Van familiefeesten tot babyborrels en de inwijding van je nieuwe boot. Liever wat fingerfood, uitgebreid diner of een BBQ? De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat het ons gerust even weten, wij werken een formule uit op maat!

Feesten op een unieke locatie? Meer info

Sfeervol
vergaderen?

Een straffe vergadering op de planning staan? Een seminarie geven? Of ga je workshops hosten? Ontdek onze vergaderzaal, met een leuke, informele sfeer!

Een ruime zaal die alles in huis heeft om iedere meeting of event tot een goed eind te brengen. Lunch of diner? Wij staan graag voor je klaar!

Op zoek naar een vergaderruimte? Meer info

Relaxen
After work

Vergeet de dagelijkse sleur en doorbreek je werkweek met een gezellige afterwork!

Het enige wat jij moet doen is zorgen voor je gezelschap, wij zorgen wel voor de lekkerste drankjes en hapjes!

Tot in detail

Bij Westpunt doen we er alles aan om jou te laten genieten van een gezellige sfeer op een unieke locatie!
Die unieke sfeer bekomen? Dat zit ‘m in de kleine details…

Eten, drinken, genieten?

Een vraag voor Westpunt? 011/21 25 70

Informeer me over de feestzaal!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informeer me over de vergaderruimte!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.